Menu Marketplace

Detergenti bucatarie

Detergenti bucatarie - la preturi corecte!

Detergentii de bucatarie sunt produse de curatare special concepute pentru a curata si dezinfecta suprafetele din bucatarie. Acestea pot veni in diferite forme, inclusiv spray-uri, lichide concentrate, geluri sau pudre, si sunt destinate sa elimine grasimile, murdaria, petele si bacteriile de pe suprafetele din bucatarie.

Acesti detergenti pot fi utilizati pe o varietate de suprafete, precum blaturi de lucru, plite, chiuvete, dulapuri, frigidere sau orice alta suprafata rezistenta la curatare. Multe dintre ele contin agenti degresanti si antimicrobieni pentru a asigura o curatare eficienta si pentru a distruge bacteriile si microbii.

Este important sa alegi un detergent de bucatarie adecvat pentru suprafetele pe care doresti sa le cureti. Unele produse sunt special formulate pentru anumite suprafete sau tipuri de murdarie si pot contine ingrediente diferite pentru a se potrivi cu nevoile specifice.

De asemenea, este esential sa respecti instructiunile de pe ambalaj pentru a folosi corect detergentul si pentru a te asigura ca faci o curatare eficienta si in siguranta in bucatarie.

Bucatariile si facilitatile de catering sunt medii in care dorim sa fie curate, fara mucegai si pete si in care sa lucram in siguranta. Acest lucru necesita o combinatie de, detergenti pentru bucatarie de calitate cu instrumente si practici de curatare.

Detergentii pentru curatarea bucatariei sunt folositi pentru a raspunde nevoilor specifice de curatare si variaza in functie de tipul de proiect de curatare, presiunea de productivitate pe care o au aparatele de curatare si ce instrumente vor fi folosite cu substantele chimice. Curatarea eficienta a bucatariei este un amestec de substante chimice, agitatie si timp:

* detergenti pentru indepartarea alimentelor sau murdariei din bucatarie, care pot fi detergenti, substante chimice acide sau alcaline, substante chimice agitatoare

* detergenti pentru igienizare sau dezinfectarea suprafetelor bucatariei si echipament

* detergenti pentru curatarea cuptorului

* detergenti pentru indepartarea petelor

* detergenti pentru indepartarea mucegaiului

Puteti informa personalul cu privire la utilizarea in siguranta a substantelor chimice, tinand cursuri gratuite de instruire in manipularea substantelor chimice

Cele mai frecvente imbracaminte de protectie sunt manusile de unica folosinta, uneori sunt potrivite masti, ochelari de protectie si salopete.

Standardele alimentare ale guvernului se aplica practicilor, spatiilor si echipamentelor de siguranta alimentara

In bucatarie csubstantele chimice inclinate sunt utilizate diferite in functie de obiectul de curatat, de metoda de curatare , si tipul de murdarie gasit pe articol. Exista patru tipuri principale de agenti de curatare utilizati in bucatarie:

Detergenti
Degresanti
Abrazive
Acizi

DETERGENTI

Detergentii sunt cel mai comun tip de agent de curatare si sunt utilizati in bucatariile casnice si comerciale. Acestea functioneaza prin spargerea murdariei sau a pamantului, facandu-l usor de spalat. In general, acestea vor fi substante chimice neutre PH6-8 si contin agenti tensioactivi pentru a elibera murdaria pentru o indepartare usoara. Nu vor deteriora suprafetele sensibile precum piatra naturala, placile de portelan, suprafetele de vinil, cheresteaua. Retineti ca suprafetele poroase vor absorbi apa murdara, mai ales atunci cand sunt folosite mopuri care lasa multa apa si substante chimice in urma.

DEGRESANTI, PRODUSE CHIMICE PENTRU CURATAREA CUPTORULUI

Degresantii sunt uneori cunoscuti ca agenti de curatare cu solventi si sunt utilizati pentru a indeparta grasimea de pe suprafete precum blaturile cuptorului, blaturile si spatele gratarului. Intervalul PH este de la 8-14, PH14 este extrem de alcalin si are nevoie de EIP si, de obicei, va fi folosit un detergent neutru dupa aceea pentru a indeparta reziduurile chimice si pentru a opri efectul alcalin continuu pe suprafete.

ABRAZIVE

Abrazivele sunt substante sau substante chimice care depind de actiunea de frecare sau de curatare pentru a curata murdaria de pe suprafetele dure. In bucatariile comerciale, abrazivii sunt de obicei folositi pentru curatarea podelelor, oalelor si tigailor. Particulele abrazive se afla in produsele chimice fie ca detergenti pentru maini, fie ca detergenti de curatare a suprafetelor>.

Abrazivele trebuie utilizate cu grija, deoarece pot zgaria anumite tipuri de materiale utilizate pentru echipamentele de bucatarie, cum ar fi plasticul sau otelul inoxidabil.

ACIZI

Produsele chimice de curatare cu acidsunt cel mai puternic tip de agent de curatare si ar trebui folosite cu grija - consultati blogul nostru despre curatarea acida a>. Daca nu sunt diluati corect, agentii de curatare acizi pot fi foarte otravitori si corozivi. PH 1-5, PH1-2 este foarte acid si cu siguranta are nevoie de EIP atunci cand este utilizat. De obicei, un detergent neutru va fi folosit ulterior pentru a indeparta reziduurile chimice si pentru a opri efectul acid continuu pe suprafete.

Detergentii acizi sunt in general folositi pentru indepartarea depunerilor de minerale si sunt folositori pentru detartrarea masinilor de spalat vase sau pentru indepartarea ruginii din toalete. Instructiunile de diluare trebuie urmate pentru o utilizare sigura si eficienta.

PRODUSE CHIMICE PENTRU DISTRUGEREA MUCEGAIULUI

Mucegaiul poate fi atat nesigur pentru operatori, cat si inestetic. Cea mai buna indepartare a mucegaiului a mucegaiului negru sau a altor mucegaiuri pentru a ucide sporii de mucegai, precum si pentru a elimina mucegaiul existent. Utilizarea inalbitorului ucide de obicei doar straturile de suprafata, nu sporii, care apoi se regenereaza. Indepartarea petelor de mucegai trebuie sa ia in considerare tipul de suprafata pentru a se asigura ca culoarea integritatii suprafetei nu este deteriorata fara sa vrea prin substante chimice sau instrumente de curatare abrazive agresive.

URMATI INTOTDEAUNA CURATAREA CU DEZINFECTAREA BUCATARIEI

Curatenia este doar primul pas catre o bucatarie fara germeni. Curatarea se face folosind detergent, dar nu ucide bacteriile sau alte microorganisme care pot provoca toxiinfectii alimentare. Pentru a ucide bacteriile si a asigura un loc de munca curat, trebuie sa urmati curatarea cu dezinfectare sau dezinfectie - consultati blogul nostru pentru a acoperi diferenta dintre substantele si procesele de dezinfectare si dezinfectare . Igienizarea ucide 999 din 1000 de germeni, dezinfectia ucide 999.999 din 1 milion de germeni. Dezinfectarea suprafetelor fara clatire de calitate alimentara poate fi pulverizata pe suprafete si lasata, lucratorii revenind ulterior in zonele de preparare a alimentelor fara a fi nevoie de curatare suplimentara. Nu toti dezinfectantii sunt siguri pentru alimente.

Filtre
  • Brand
  • Capacitate
  • Forma
  • Pret
SA7290010935543
1218 lei
in stoc
SA7290014006898
1440 lei
in stoc
SA7290014004542
1483 lei
in stoc
SA7290107280396
1560 lei
in stoc
SA7290014005792
1900 lei
in stoc
SA7290013848017
2152 lei
in stoc
SA7290014005730
6332 lei
in stoc